Pursaklar Belediyesi tarafından Yaşam Merkezinde düzenlenen Pursaklar 2.Kitap Günleri Festivali’nin ilk gününden, son gününe kadar vatandaşlar, onlarca kitap alma imkânı buldu.

10 gün boyunca 7'den 70'e çevre il ve ilçelerden de yoğun katılımın olduğu Pursaklar 2.Kitap Günleri’nin son gününde sevilen yazarlar, İkbal Gürpınar ve Serdar Tuncer kitapseverlerle ve sevenleri ile buluştu.

100’ü aşkın yazar ve yayınevinin kitapseverlerle buluştuğu ve şölen havasında geçen Pursaklar 2.Kitap Günleri etkinliğine her gün on binlerce öğrenci katılım sağlarken, 10 günlük süreçte 50 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

 

‘‘Kitap günlerine katılan tüm yazarlarımıza, yayınevlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum’’

Pursaklar 2.Kitap Günlerine katılan tüm kitapseverlere teşekkür eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘10 gün boyunca çok değerli isimlerin çok değerli fikirlerini dinleyerek yeni ufuklara yelken açtık. Günümüzde kitaplara ulaşmak her ne kadar kolay olsa da kitap günleri ile birlikte vatandaşlarımız, yazarlarla birebir görüşme imkânı buluyor. Kitap günlerine katılan tüm yazarlarımıza, yayınevlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl daha fazla kitabı, daha fazla okuyucu ile buluşturacağız. Pursaklar'da kültür, sanat ve edebiyat etkinlikleri artarak devam edecek’’ ifadelerini kullandı.