İncek Halise Arslan Okulu Yaşam Merkezi Öğretmenleri, geçtiğimiz aylarda Gölbaşı Belediyesi tarafından restore edilerek, turizm kazandırılan Tulumtaş Mağarasını gezdi.

Gölbaşı Tulumtaş Mahalle Muhtarı Kazım Koç’un organize ettiği gezide öğretmenler, doğal zenginliği ile dikkat çeken ve her gün yüzlerce insanın ziyaret ettiği Tulumtaş Mağarasını görme şansı buldu.

Tulumtaş Mağarasını gezip gören Öğretmenler, kendilerine bu sürprizi yapan Gölbaşı Tulumtaş Mahalle Muhtarı Kazım Koç’a ve Tulumtaş Okulu yetkililerine teşekkür etti.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Tulumtaş Mahalle Muhtarı Kazım Koç “Tulumtaş Muhtarlığı ve Tulumtaş Okulu olarak incek Halise Arslan Okulu Yaşam Merkezi öğretmenlerini Tulumtaş mağaramızda ağırladık” dedi.

Sosyal medya paylaşımın altına yorumlar yapan vatandaşlar ise Tulumtaş Mahalle Muhtarı Kazım Koç’a Tulumtaş mahallesine katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Tulumtaş, mahallesine sahip çıkan, çevreyi empoze eden, olumlu diyaloglar kuran bir muhtar daha görmemiştir” yorumlarını yaptılar.