MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İdris Gülhan Gölbaşı Bayburtlular Danzut Köyü Derneği'nde kahvaltı programı düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programa Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aydoğan, MHP İl Yöneticisi Berat Mamur, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin,  AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Bayburtlular Danzut Köyü Derneği Başkanı Cengiz Gülhan, Gölbaşı Hemşehri Dernekleri Platformu ve Bayburtlular Derneği Başkanı Yüksel Kaymak, MHP İl Yöneticileri, Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi aday adayları ve dernek üyeleri katıldı.

BAŞKAN ŞİMŞEK; "BEN KİMSENİN ARKASINDA OLMADIM HEP YANLARINDA OLDUM."

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek dua ederek başladığı konuşmasında; "2019'da göreve geldiğimizde Gölbaşı'na vaatlerde bulunmuştuk. Çıktığımız bu yolda Gölbaşı'nı yaşanabilir bir hale getirmeye gayret ediyoruz. AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'a ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin'e çok teşekkür ediyorum. Biz bir olduk diri olduk, hep birlikte Gölbaşı olduk ve Gölbaşı'nı istediği yere getirdik. Cumhur İttifakı olarak Türkiye'yi 100. yılında göklere, denizlere, yollara indirdik. Birileri diyordu ya uyuyan dev var uyandırmayın. O dev uyandı. Onun örneklerini Gölbaşı'nda görüyorsunuz. Ben sizin yanınızdayım ben kimsenin arkasında olmadım hep yanlarında oldum." dedi.

GÜLHAN; "EZELDEN EBEDE MHP OLARAK DEVAM EDECEK."

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İdris Gülhan, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmasında; "Çıktığımız bu yolda doğduğumuz, doyduğumuz bu yere hizmet etmeye devam edeceğiz. Ezelden ebede MHP olarak devam edecek bizde bu." dedi.

AKCEYLAN; "BİZİ HEP YAN YANA, OMUZ OMUZA GÖRECEKSİNİZ."

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan; " İdris Gülhan Ağabey'e çıktığı bu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Biz AK Parti ve MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak bu güne kadar bir ve beraber geldik. Bu günden sonra da bizi hep yan yana, omuz omuza göreceksiniz. Gölbaşı'nda da Ankara'da da Cumhur İttifakı olarak başarıya ulaşacağız. Bu güne kadar bizlere hep destek oldunuz ve inanıyorum ki bugünden sonra da destek olacaksınız. Sizlerden aldığımız güçle de milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

ŞAHİN; "AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR."

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin; "Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Bir olacağız, diri olacağız. Birbirimizi gerçek manada sevmediğimiz zaman iman etmiş sayılmayız, iman etmeyenler de cennete giremezler. Birbirimizi gerçek manada seveceğiz. Allah birisine bir şeyi nasip etmişse bütün dünya karşısında dursa da o olay olur. Allah bir şeyi nasip etmediyse bütün dünya destek olsa olmaz. Çıkmış olduğumuz yolda rabbim bizleri hakkımızda hayırlı olacak vesilelere eriştirsin. Rabbim bize Büyükşehir ile birlikte 25 ilçenin tamamını almayı nasip etsin." dedi.