Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimleri öncesinde mahalle ziyaretlere devam ediyor.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala partiler çeşitli ziyaretlere devam ediyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İl Başkan Yardımcısı Ersin Pehlivan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Umut Ceylan ile birlikte Karagedik, Dikilitaş, Oyaca, Gökçehöyük ve İkizce Mahallelerini ziyaret etti.

Karagedik, Dikilitaş, Oyaca, Gökçehöyük ve İkizce Mahallelerini ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyerek, vatandaşlarını sorunlarını dinledi.

MHP MYK Üyesi Ankara Milletvekili Adayı Oğuz Yılmaz’da, Yönetim Kurulu Üyeleri, Grup Başkanvekili Osman Çakır, KAÇEP Komisyon Başkanı ve Komisyon Üyeleri ile birlikte, Taşpınar ve Kızılcaşar Mahallerinde ki Esnaf ve Zanaatkarları ziyaret ederek, hayırlı kazançlar dileyerek, esnafın sıkıntılarını dinledi.  

MHP MYK Üyesi Ankara Milletvekili Adayımız Oğuz Yılmaz daha sonra Kızılcaşar Mahallesi Muhtarı Alper Yılmaz'ı ziyaret etti.