Gölbaşı’nda 2024 yerel seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı’nda adayın MHP’den mi yoksa Ak Parti’den mi olacağı tartışılırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den net ve kararlı bir açıklama geldi.

MHP lideri Bahçeli, ‘Yerel seçimlerde takip edeceğimiz birinci stratejik hedefimiz; mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini ve hatta daha çoğunu eklemektir.” İfadelerini kullandı.

BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASI NET!

Bahçeli’nin bu açıklamaları ise 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Gölbaşı adayının yine MHP’den olacağı ihtimalini de kuvvetlendirdi.

HEDEF BELEDİYELERİ GERİ ALMAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde takip edecekleri temel hedefin MHP yönetiminde olan mevcut mevcut belediye başkanlıklarını muhafaza etmek İkinci stratejik hedefin ise, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte CHP ve HDP’nin elindeki belediyeleri geri almak olduğunu söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık süreci 24 Temmuz 2024 tarihinde başlatılmış diyen MHP lideri Bahçeli, daha önce birkaç kez altını çizdiği temel hedefin mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza etmek olduğunu yeniledi. Bahçeli ayrıca, İkinci stratejik hedeflerinin 31 Mart 2019 sonrası zillet ittifakı partilerinin yönetimine geçen belediyelerin geri alınması olduğunu söyledi.

HEDEF MEVCUDU KORUMAK

Bahçeli son olarak ; “ Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Mahalli İdareler Seçimlerinde takip edeceğimiz birinci stratejik hedefimiz; mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini ve hatta daha çoğunu eklemektir. İkinci stratejik hedefimiz; Cumhur İttifakı’nın doğasına ve ruhuna muvafık hareket edip muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin yürek yaralayan makus ve meyus hallerine son vermektir” ifadelerinde bulundu.