Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Musa Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi ve hayırlı işler diledi.

Gölbaşı esnafının nabzını tutan MHP İlçe Başkanı Musa Şahin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnafları ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafın karşılaştığı sorunları dinleyen Şahin ve ekibi, notlar alarak çözüm önerileri sunma sözü verdi.

Başkan Musa Şahin, esnafın toplumun temel taşları olduğunu belirterek, "Esnafımız, Gölbaşı'nın ekonomik ve sosyal dokusunun önemli bir parçasını oluşturuyor. Onların sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. MHP olarak her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafın iş yerlerini ziyaret eden MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, esnafla sohbet edip taleplerini dinledi. Esnafın beklenti ve sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Şahin, "Gölbaşı'nın kalkınması, ekonominin güçlenmesi için esnaflarımızın desteği çok kıymetli. Biz de MHP olarak, esnafımıza her zaman destek olmaya hazırız" diye konuştu.