MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, göreve geldikleri günden bu yana ilçe başkanlığında gerçekleştirdikleri çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimde gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

Gazetemize konuşan Şahin, Gölbaşı’nda ki tüm vatandaşları ziyaret edip gönüllerine gireceklerini söyledi.

Gölbaşı Belediyesini iki dönem üst üste kazanacaklarını vurgulayan MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, “Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız. Bizler hazırız inşallah Gölbaşı ’da bize teveccüh göstererek, ikinci dönemimizi kazanmamızda bize yardımcı olacaktır” dedi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin’in açıklamasının satır başlıkları şu şekilde;

“SÜREKLİ SAHADAYIZ”

“Gölbaşı İlçe Başkanlığını 24 Eylül’den beri yürütmekteyiz. Bu süreçte milliyetçi ve ülkücü hareketin belediyecilik anlamında Gölbaşı’nda yaptıklarını halkımızla istişare ederek, hizmetlerimizin genel bir değerlendirmesini yaptık. Sürekli sahada olarak, Genel başkanımızın ve il başkanlığımızın mesajlarını halkımıza iletmekteyiz”

“BAŞKENT’TE BAŞKA KENT”

“Üç dönem kazandığımız belediyeyi 2024 seçimlerinde de kazanarak, üst üste iki dönem ile taçlandıracağız. Projelerimizi en hızlı şekilde bitirip Gölbaşı’nın cehresini ‘Başkent’te Başka Kent’ sloganına uygun olarak değiştireceğiz. Milliyetçi Ülkücü Belediyecilik anlayışı çerçevesinde yapılan Merkez Meydanı projemiz yapılmıştır. Halkımızla birlikte Cumhuriyetimizin Yüncü Yılında açılışını gerçekleştirdik”

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZE GÜÇ VERİYOR”

“Yönetim kurulunda ki arkadaşlarla birlikte ilçemizde ki tüm esnafımızı ziyaret edip, dertlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Halkımızın bize teveccühünden dolayı mutluyuz. Halkımızla bir araya geldiğimizde, bu zamana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerinden dolayı mutlu olduklarını görmekteyiz.  Buda bize ayrıca bir güç vermektedir.

“GÖLBAŞILARIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ”

“Kongremizde verdiğimiz söz gibi, Gölbaşı’nda ki 150 bin insanımızın hepsinin elini sıkacağız. Hepsinin gönlüne gireceğiz. Seçim çalışmalarımızı hiç durmadan artırarak devam ettireceğiz. Tüm mahallelerimizi ziyaret edeceğiz. Orda ki abilerimiz ve kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Milliyetçi Ülkücü Belediyeciliği herkese anlatacağız”

“BİZLER HAZIRIZ, İKİNCİ DÖNEMİMİZİ KAZANACAĞIZ”

“Bize bu görevi layık gören Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiye, İl Başkanımızı Alpaslan Doğan beyefendiye çocuklarımıza anlatabileceğimiz bir hikaye bıraktıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Milliyetçi Ülkücü Hareketin üç hilali altında görev yapmaktan dolayı son derece onurlu ve gururluyum. Allah bizleri çıkmış olduğumuz yolda bize güvenenlere karşı mahcup etmesin. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız. Bizler hazırız inşallah Gölbaşı ’da bize teveccüh göstererek, ikinci dönemimizi kazanmamızda bize yardımcı olacaktır. Tüm Gölbaşı halkını seviyor. Saygı ve sevgi ile kucaklıyorum”