Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Ankara İl Kongresi’nde, mevcut Başkan Alparslan Doğan, İl Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde coşkulu bir atmosferde gerçekleşen Kongrenin Divan Başkanlığı’nı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım yaparken, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya da kongreye katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gönderdiği mektup okundu ve kongre faaliyet raporu sunuldu.

İl Başkanı Alparslan Doğan, tek aday olarak girdiği kongrede yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Ankaralı hemşerilerimizin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Zillet ittifakına Ankara’dan tek bir belediye bile vermeyeceğiz. MHP ve Cumhur İttifakı olarak Ankara’ya mührü vuracağız” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylama sonucunda 600 delegenin katıldığı seçimde Alparslan Doğan, yeniden il başkanlığına seçildi. MHP Ankara il yönetimine Gölbaşı’ndan da Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Oğuz Kağan Tanrıverdi ve Ayhan Aydoğan asıl listeden girdi. Daha önceden asıl listede yer alan Berat Mamur ise yedek listeden yer aldı.