Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Gölbaşı Kırşehirliler Dernek Başkanı Mehmet Kanık, Cumhur ittifakı adayı Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i MHP Gölbaşı Seçmen İletişim Merkezi'nde ziyaret etti.

Ziyarete; MHP İlçe Başkanımız Musa Şahin, Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, federasyon üyeleri ve Kırşehirli vatandaşlar katıldı.

"RAMAZAN BAŞKANIMIZ BİZE HER ZAMAN SAMİMİ YAKLAŞTI"

Ziyaretleri esnasında konuşan,Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar; “Ramazan Başkanımız bize her zaman samimi yaklaştı, bunun özellikle altını çiziyorum, siyasette ve hayatta bu çok önemlidir. Kendisine hayırlı olsun ziyareti için geldik. Başkanımızı tebrik ediyoruz, Kırşehirliler olarak bundan sonrası için de başarılar diliyoruz.” dedi.

"BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Hilmi Gökçınar’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında Şimşek; "Kırşehirli hemşehrilerimizle aramız her zaman çok iyi şekilde devam ediyor. Çalışma arkadaşlarımız arasında da birçok Kırşehirli bulunuyor, biz hep bir aradayız. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Gecemizi gündüzümüze katarak beş yıl boyunca çalıştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ve Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi tarafından ilçemize hizmet etmek üzere Cumhur İttifakı olarak tekrar aday gösterildik. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühü ile tekrar görev alıp bir 5 sene daha ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.