Tulumtaş Mahallesi'nde gerçekleşen muhtarlık seçimlerinde, halkın büyük desteğini alan Kazım Koç, ikinci kez muhtar seçildi.

Tulumtaş Mahallesi'nde yaşayanlar, Koç’un ilk döneminde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ve mahalle için yapmış olduğu projeleri takdirle karşıladı.

Kazım Koç rakibine karşı büyük bir oy farkıyla ikinci kez muhtar seçilmesi, mahalle sakinlerinin kendisine olan güveninin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Yapılan seçimde Kazım Koç kullanılan oyların %74 ünü alarak büyük fark attı.

Başarılı muhtar Koç, yeni dönemde de Tulumtaş Mahallesi'nin daha da gelişmesi ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Tulumtaş Mahallesi Muhtarı Kazım Koç yaptığı açıklamasında “Yapılan yerel seçimlerde sizlerin teveccühü ile 2. kez Tulumtaş mahallesi muhtarı seçilmiş bulunmaktayım. Dün olduğu gibi bugünden sonra da Tulumtaş için çalışmaya devam edeceğim. ‘ Söz verdik yaptık. Söz verdik yapacağız’ sloganı ile çıktığımız bu yolda destekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunar, saygı ve sevgilerim selamlarım” ifadelerini kullandı.