GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-08-2022 14:25

Kaymakam Bilgihan’a veda yemeği

5 yıl önce Gölbaşı Kaymakamı olarak göreve başlayan Tülay Baydar Bilgihan, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanması ile Akalın Tesislerinde bir veda yemeği programı düzenlendi.

Kaymakam Bilgihan’a veda yemeği

5 yıl önce Gölbaşı Kaymakamı olarak göreve başlayan Tülay Baydar Bilgihan, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanması ile Akalın Tesislerinde bir veda yemeği programı düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eski belediye başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve birim müdürlerinin katılım sağladı.

Tülay Baydar Bilgihan veda konuşmasında duygusal anlar yaşarken, ailesine destekleri için teşekkür etti.

Bilgihan konuşmasında şunları kaydetti; “Hiçbir görev yerimde 5 yıl kalmadım. Gölbaşı’nda bir rekor kırdım sizlerle. Benim için unutulmaz anlar, anılar, dostluklar biriktirdim. En zor ve acılı günümde inanılmaz bir destek sağladınız. Gölbaşı gerçekten de vefalı Gölbaşı. Bunu her zaman hissettim. Pandemi döneminde, köylerde, çalışırken her yerde aynı şekilde hissettim” diyerek pandemi döneminde çalışan, görev yapan herkese teşekkür etti.

Bilgihan ilçeyi ilçe yapan sadece kendilerinin olmadığını belirterek; “Siyasi partiler, ilçe başkanları, mevcut ve eski başkanlar, çalıştığımız Fatih Başkan, şuanda Ramazan Başkan ile kimi zaman abi kardeş, kimi zaman mülki amir belediye başkanı olduk. Ama devletin çizgisi ile kamunun menfaatini düşünerek el birliği ile Allah rıza ile çalıştık.

Gölbaşı’nın güzel bir ilçe olduğunun altını çizen Tülay Baydar Bilgihan ifadelerini şu şekilde aktardı; “Gölbaşı için söyleyeceğim iki şey var. Muhteşem bir ilçeye geliyorsunuz. Bir günü bir güne benzemez bu ilçenin. Sıkılmanız mümkün değil, çok şey öğretir. İkincisi; Bu muhteşemliği de dışarı da anlatma sorumluluğumuz var. Dolayısıyla ben de herkese Gölbaşı’nı bu muhteşemliği ile anlattım. Eminim ki, bizden sonra da bayrak çok güzel yerlere doğru dalgalanacaktır”

Gölbaşı’nda bir süre daha ikamet edeceğini belirten Bilgihan, gönüllerin bir olduğunu, bayrağın dalgalandığı her yerde görev yapacaklarını ifade etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de veda yemeği konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Bu bir veda yemeği değildir diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘Bizler şanslıyız. 7 Eylül 2017 da Gölbaşı’na Kaymakam olarak atanan Tülay Baydar Hanımefendi olduğu için şanslı. Ben o dönemde meclis üyeliği yaparken tanışma fırsatı bulmuştum. Gölbaşı hak ettiği yere gelecek dedi. Çünkü Kaymakamımızda şunu gördüm; Bir anne ruhu var bir hanımefendi çizgisi var. En önemlisi de devlet adabı vardı. Gölbaşı o dönemde yavaş yavaş yükselmeye başlamıştı. Pandemi döneminde bile gece geç saatlerde dahi görevini yaptı. Gecesini gündüzüne katarak çalıştı.

Son olarak Başkan Şimşek, Bilgihan için güzel dileklerde bulundu.

Konuşmalarının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan’a teşekkür plaketi taktim etti.

AdminAdmin