Karaoğlan Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Helvacı, Karaoğlan Mahallesi’nin genç ve dinamik bir muhtar adayına layık olduğunu düşünerek ve “Artık vakit, hizmet vaktidir” diyerek önümüzdeki yerel seçimde Karaoğlan Mahallesi Muhtar adayı olmaya karar verdi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde muhtar adaylığını açıklayan Karaoğlan Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Helvacı, “Mahallemiz için çok güzel planlarımız var” dedi.

Karaoğlan Mahallesi Muhtar Adayı Helvacı “Mahallemiz için çok çalışıp birçok şeyi değiştirebilir ve birçok proje yapabiliriz. Sizler ile bütünleşerek her düşünceye ve projeye destek vereceğim. Yaptığımız her çalışma ve proje bizden sonrakiler için örnek ve başlangıç olacaktır. Genç olmanın verdiği çalışma azmi ile durmadan yılmadan çalışacağım. Sosyal sorumluluk projelerine önem vererek. Katkıda bulunmak isteyen her kesim ile çalışmalarımızı yürüteceğim. Ben üzerime düsen sorumluluğa hazırım. Sizlerin de desteği ile görevime canla basla sarılacağım” ifadelerini kullandı.

Tatlı dil, güler yüz ve görev aşkı ile muhtarlığa talip olduğunu açıklayan Fatih Helvacı, Karaoğlan Mahallesi sakinlerinden destek istedi.