İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkan Mehmet Öztürk, yapılacak olan İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlık adaylığı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Öztürk, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Çok değerli Gölbaşılılar

29/02/2020 tarihinde yapılan ilçe başkanlığı kongremizde delegelerimizin takdirleri ile ilçe başkanlığına seçilmiştik.  Yönetim kurulumuzla birlikte o dönemden bugüne kadar ilçe başkanlığını yürüttük. Yönetim kurulumuz ile birlikte gerek il başkanlığımız gerekse genel merkezimiz ile koordineli bir şekilde, partimizi Gölbaşı’mızda en iyi şekilde temsil ettik.

Birçok kez liderimiz Genel Başkanımızı, onlarca defa genel başkan yardımcılarımızı Gölbaşı’mızda ağırladık. Partimizi iktidara taşımak ve Genel Başkanımızı Başbakan yapabilmek için onlarca etkinlik, program, saha çalışması gerçekleştirdik.

Gölbaşı’ndaki esnaflarımızı 3’er defa ziyaret ettik, dertlerini dinledik, sorunlarına çare olduk. Kamu kurumları ve yerel yönetimlerle ilişkilerimizi iyi tuttuk, partimizi olması gerektiği gibi yönettik.

Önümüzdeki günlerde Gölbaşımızda İYİ Partimiz adına yine bir demokrasi şöleni yaşanacak. Ben yönetimimle birlikte ilçe başkanlığına yeniden adayım. Delegelerimiz takdir ederse, oluşturacağımız yeni, dinamik ve heyecanlı yönetimimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile birlikte Gölbaşımızda hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Bizler Cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in yol arkadaşlarıyız. Partimizi iktidara taşıyana kadar, bizlere yorulmak, bıkmak, usanmak yok. Seçildiğimiz gün, partiyi kurduğumuz ilk gün (25 Ekim 2017) deki heyecanla, devam edeceğiz.

İnşallah, eksiklerimizden ders çıkararak, küstürmeden, darıltmadan, tüm Gölbaşılıları kucaklayarak yeni dönemimizi karşılayacağız. İnanıyoruz ki bir sonraki kongremizi genel başkanımızın başbakanlığında ve Gölbaşı belediye başkanlığını kazanmış bir şekilde icra edeceğiz.

Buradan bunun sözünü veriyorum.

Sözlerimi tamamlamadan önce, öncelikle bizlere her konuda destek olan, Gölbaşımızı çok iyi tanıyan ve hassasiyet gösteren Kutup yıldızımız Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e, Gölbaşımızın ağabeyi, efsane bakanımız siyasi işler başkanımız sayın Koray Aydın’a, Ankara milletvekillerimize, her daim Gölbaşı’nın faydasını düşünen ve bize destek olan Ankara il başkanımız sayın Yetkin Öztürk’e, il yöneticilerimize, bölge başkanımız sayın Lütfü Yılmaz’a uzun bir süre bu zorlu mücadelede bana yol arkadaşlığı yapan yönetim kurulu üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür etmek istiyorum.

Ve...Bütün kalbimle ve inanarak diyorum ki “Hazır olun İyi’ler, iktidar sırası bizim…”

Aday olan tüm yol ve dava arkadaşlarıma başarılar diler,

 Saygı ve sevgilerimi sunarım.”