İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen kongrede, divan üyelerinin yeri almasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Olağan genel kurullarına katılan herkese teşekkür eden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, partilerinin kurulduğu günden beri ilçesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından, iki listeyle gidilen seçimde Mehmet Öztürk yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkan Yardımcısı İsmail Serdar Kara, İYİ Parti 1.Bölge Başkanı Lütfü Yılmaz’da katıldı.

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, birlik beraberlik mesajları verdi.

Konuşmasında “Kaybedecek bir arkadaşımıza dahi tahammülümüz yok” ifadelerine yer ver veren Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yapmış olduğumuz 3. olağan kongremizde delegelerimizin teveccühü ile ben ve arkadaşlarım güven tazeledik...Öncelikle kongremize katılan tüm delegelerimize, partililerimize, siyasi parti ilçe başkan ve yönetimlerine, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, dernek başkan ve yönetimine, her zaman yanımda olan 1.bölge başkanımız Lütfü Yılmaz’ a ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Kongremizde divan başkanlığımızı yapan ve bizi yalnız bırakmayan Isparta Milletvekilimiz Sayın Aylin Cesur ve divanda görev alan il başkan yardımcımız İsmail Serdar Kara, il başkan danışmanımız Ece Özen Akan başkanlarıma ve emeği gecen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ...

Partimiz için her şeyin en iyisini birlikte yapacağız. Şimdiden yönetim kuruluna giren yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum, geçmişte emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve Genel başkanımızın dediği gibi kaybedecek bir arkadaşımıza dahi tahammülümüz yok Partimizin kuruluşundan bugüne tüm yol ve dava arkadaşlarımla birlikte yeni dönemde Gölbaş’ımıza hizmet etmeye talibiz

“BİZ İYİ’LER AİLESİYİZ”