Bir restoranda basınla bir araya gelen Başkan Adayı Kandemir’e İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Fatma Özden Türkay, İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, İYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi adayları ve bazı partililer eşlik etti.

Kahvaltı sonrasında açıklama yapan Başkan adayı Fehmi Kandemir, “Arkadaşın birisi biz yeni gelmedik geri geldik demiş biz geri gelmedik biz yeniyiz” dedi.

Amaçlarının vatandaşa hizmet etmek olduğunun altını çizen Kandemir “Aday oldum ve buradaki amacım vatandaşa hizmet etmektir. İddia ediyorum ki bu hizmeti en iyi biz yaparız diyorum. Tercih milletindir ama kısmet olursa ve bu hakkı bize verirlerse en iyi hizmeti yapacağız. Gölbaşı’nın eksiklerini gidereceğiz ve Gölbaşı’nı hakkettiği yere getireceğiz. Bizim öyle çok uçuk vaatlerimiz yok, Gölbaşı’nda ne eksikse onu yapacağız. İnşallah da başarılı olacağız bundan eminiz. Vatandaşımızın takdiri” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkanı adayı Fehmi Kandemir, açıklamalarına şöyle devam etti;

“İyi Partiye karşı yapılanlar ve herkes istifa ediyormuş gibi lanse etmeye çalışanları asla doğru bulmuyorum. Bunlar yanlış şeyler. Bu çok sistemli bir şekilde yapıldı. Her gün bir iki kişi istifa ettirerek sanki bir istifa furyası varmış havası yaratmaya çalıştılar. Seçimlerde bizim desteğimiz olmasaydı CHP’nin belediye başkanı yoktu. O zaman bir ortaklığımız vardı. Daha sonra bu ortaklık bozuldu ancak istifa edenler hemen hemen tamamı işe girenler ya da belediyeden iş alanlar. Yoksa onun dışında belediyeyle bağı olmayıp istifa edenler yok denilecek kadar azdır. Neden çünkü insanların orada işi oluyor, çalışıyorlar, ekmek parası için zorladılar. İşin doğrusu bu. Onun içinde istifalar oldu yoksa onun dışında istifalar olmazdı”

Gölbaşı'nda 26 belediye başkan adayının çıkmasına da değinen Kandemir, “Gölbaşı’nda çok aday olması bizim demokratik zenginliğimizi gösterir. Adaylar ne kadar çok olursa o kadar iyi olur. Köyün birinde de 24 tane nüfus varmış ama 4 tane muhtar adayı çıkmış” şeklinde konuştu.