Mayıs Ayı meclis toplantısında Gölbaşı geçmiş dönem belediye başkanı Cevdet Kara isminin Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Belediye Polikinliği’ne ve  Gölbaşı Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti AR-Ge Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın isminin Hacılar Mahallesi’nde yapılan Kültür Evi’ne verilmesi gündem konusu oldu.

Mayıs Ayı meclis toplantısında  Hüseyin Çakmak, Asker Yıldız, Ali İhsan Güçlü ve Uğur Mirza; Genç yaşında vefat eden gölbaşının sevilen insanı Gölbaşı Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti AR-Ge Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın isminin Hacılar Mahallesi’nde yapılan Kültür Evi’ne isminin verilmesi için meclise önerge sundu. Önerge Çevre, sağlık isimlendirme komisyonuna havalesi sunuldu. Önerge oy birliği ile kabul edildi. Geçmiş dönem belediye başkanı olan Dr. Cevdet Kara da unutulmadı. 
Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Belediye Polikinliği’nin ismi  Cevdet Kara Belediye Polikinliği olarak değiştirilmesi de  talep edildi. Önerge plan bütçe hesaplandırma komisyonuna havalesi sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.