Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu;

“Sayın Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Üyeleri ve Değerli Camiamız,

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nün Başkanı olarak 7 ay görev yapmanın onurunu taşıdım. Ancak, sizlere bugün istifa dilekçemi sunduğumu belirtmek isterim.

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nün başarısı için gösterdiğimiz çaba ve fedakarlık her zaman en üst seviyede olmuştur. Ancak, şu anda kişisel nedenlerden dolayı görevimi sonlandırma kararı aldım.

Bu süre zarfında, kadın futbol takımımızın grup şampiyonu olarak 1. lig yolunda yarı finalde olduğunu gururla belirtmek isterim. Aynı şekilde erkek A futbol takımımız Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesini sürdürmektedir. U-18 ve U-14 takımlarımızın grup şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılması da bizleri son derece memnun etmiştir. Bunun yanı sıra, birçok spor dalında elde ettiğimiz başarılar ve milli takıma kazandırdığımız sporcularla da gurur duyuyorum.

Son olarak, bu süre zarfında benimle birlikte yol alan yönetim kurulumuz, idari ve teknik kadrolarımız, taraftarımız ve tüm sporcularımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüzün geleceği için en iyisini dilerim.

Saygılarımla,

İbrahim Karagöz

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı’’