Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak, CHP Gölbaşı 13. Olağan İlçe Kongresinde ilçe başkanı olan Nazım Sağlam ve yönetimi için tebrik mesajı yayınladı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde 3 adayın olduğu CHP Gölbaşı 13. Olağan İlçe Kongresi sonucunda Nazım Sağlam CHP’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak, yayınladığı mesaj ile İlçe Başkanı Nazım Sağlam ve yönetimi tebrik etti.

Çakmak mesajında şu ifadeleri kullandı;

 ‘’Hafta sonu gerçekleşen CHP Gölbaşı 13. Olağan İlçe Kongresinde ilçe başkanı olan Nazım Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri ile il delegesi olarak seçilen parti üyelerimizi tebrik ediyor, partimizin başarısı için üstlendikleri görevlerinde de başarılar diliyorum’’

Çakmak, mesajında son olarak; “CHP Gölbaşı 13. Olağan İlçe Kongresinde Demokratik bir şekilde yarışan diğer iki aday arkadaşımız Nuriye Atabey ve Selçuk Acar’ı kutluyorum. Gölbaşı’nda CHP kazanacak, kazanan Gölbaşı olacak” dedi.