Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vesile Şemşek Gölbaşı Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Seminer verdi

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında birçok önemli etkinlik düzenlendi.  Bu etkinliklerden biri olan "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) 'in Evrensel Mesajı" konulu seminer, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Vesile Şemşek tarafından Gölbaşı Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda sunuldu.

Doç. Dr. Vesile Şemşek, seminerde Peygamber Efendimiz ‘in evrensel mesajının günümüz dünyasında nasıl anlam bulduğunu ve bu mesajların toplumsal yaşantımıza nasıl yansıdığını ele aldı.

Dr. Vesile Şemşek: "Peygamber Efendimiz ‘in evrensel mesajı, her dönemde ve her toplumda geçerliliğini korumaktadır. Bu mesajlar, insanlık için bir rehber niteliği taşımaktadır." Dedi.

Seminere katılanlar, bu tür etkinliklerin sıkça düzenlenmesi gerektiğini ve Peygamber Efendimiz'in mesajlarının daha geniş kitlelere ulaştırılması gerektiğini söylediler.

Okul Müdürü Ersin Doğruyol ise Seminer için Şemsek’e teşekkür etti.