Misli.com Türkiye Basketbol Ligi ekipleri Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ve Ankaragücü Mamak Belediyesi basketbol maçı öncesi dostluk mesajı verildi.

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden C.  Şimşek, öncülüğünde, Ankaragücü taraftar grubu Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımı ile bir araya geldi.

Ankaragücü taraftarı olan Özden C. Şimşek, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atanmasından dolayı hayırlı olsun desteğine gelen Ankaragücü taraftar gruplarını Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımı ile bir araya getirerek, yen bir dostluğun başlatmak istediğini söyledi.

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden C. Şimşek, “Gölbaşı’mızın artık basketbol takımı var. İki camiayı tek camia haline getirmek ve önemli bir dostluk başlatmak için bir araya geldik. İnşallah maçları iki takım bir taraftar şeklinde izleyeceğiz. Taraftarlarımız karışık bir şekilde dostluk içinde basketbol maçlarını izleyeceklerini umut ediyorum” dedi.

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler Basketbol Şube Sorumlusu ise Gölbaşı İlçe Gençlik Spor Müdürü Özden Şimşek’e teşekkür ederek, “Bizim amacımız ilçeyi kulübümüzle özdeşleştirmektir ve herkesi maçlarımıza çekmektir. Hep beraber bunu başaracağız inşallah” dedi.

Ankaragücü taraftar grubundan Hakan Toka ise “TED Ankara Kolejliler Ankara’mızın çok önemli bir spor kulübüdür. Yarın sevdiğimiz iki kulüp maç yapacaktır. Ben her iki kulübede başarılar diliyorum. Her zaman yanlarındayız” dedi.

 Konuşmaların ardından Ankaragücü taraftar grubu, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımına çiçek taktim ederken, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’de forma hediyesinde bulundular.