Sanayi Kooperatifleri Başkanı Mehmet Aktay, açıklamasında, Oğulbey Mahallesinde 536.000 metrekare alanlı arazinin sanayi alanı olarak kullanımı için vasıf değişikliği Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Gölbaşı’na yakışan yeni bir sanayi sitesi kazandırmak için önemli bir atıldığına dikkat çeken Gölbaşı Sanayi Kooperatifleri Başkanı Aktay,” Gölbaşı’mıza yakışacak yeni bir Sanayi Sitesini ilçemize kazandırmak için çıktığımız yolda büyük bir adım daha atmış bulunmaktayız. Oğulbey Mahallemizde bulunan 536.000 metrekare alanlı arazinin sanayi alanı olarak kullanımı için vasıf değişikliği Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmış bulunmaktadır” dedi.

Yeni sanayi sitesi alanın hayırlı olmasının dileyen Başkan Aktay, modern, üst ve alt yapısıyla, tüm imkanları içinde barındıran yeni bir Sanayi Sitesini kazandırmak için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Gölbaşı Sanayi Kooperatifleri Başkanı Mehmet Aktay’ın açıklamasının tamamı

“Gölbaşı Sanayi Sitemizin değerli ustaları, kalfaları ve geleceğimiz olan çırak kardeşleriniz;

Gölbaşı’mıza yakışacak yeni bir Sanayi Sitesini ilçemize kazandırmak için çıktığımız yolda büyük bir adım daha atmış bulunmaktayız. Oğulbey Mahallemizde bulunan 536.000 metrekare alanlı arazinin sanayi alanı olarak kullanımı için vasıf değişikliği Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmış bulunmaktadır.

Sanayi Sitemiz için bu önemli aşamadaki takdirleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’ye teşekkürlerimizi sunarız.

Özellikle Sanayi Sitesi Projemize mihmandarlık eden AK Parti Genel Sekreteri, Ankara Milletvekilimiz Sayın Fatih Şahin’e, AK Parti Ankara İl Başkanı Sayın Hakan Han Özcan’a, AK Parti Ankara Milletvekilimiz Sayın Asuman Erdoğan’a ilgileri ve destekleri için şükranlarımızı sunarız.

Ayrıca Sanayi Sitesi Projemizin tüm aşamalarında birlikte hareket ettiğimiz, çok değerli katkıları olan önceki dönem Kaymakamımız Sayın Tülay Baydar Bilgihan’a, Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Şimşek’e, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanımız Sayın Selim Akceylan’a, MHP Gölbaşı İlçe Başkanımız Sayın Serdar Tekin’e teşekkürlerimizi sunarız.

Sanayi Sitesi Projemizde bu aşamaya geldiğimiz süreçte olduğu gibi, bugünden sonra da Esnaf ve Sanatkarlar Odamız, sivil toplum kuruluşlarımız ve esnaflarımızla istişareli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürecek, hep birlikte Gölbaşı’mıza yakışan modern üst ve alt yapısıyla, tüm imkanları ile  vatandaşlarımıza hizmet edecek Sanayi Sitemizi ilçemize kazandıracağız inşallah”