Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olarak yer aldığı Erasmus KA226 EDUCOV KOVİD Zamanlarında Ebeveynleri Desteklemek Projesi kapsamında projenin çıktılarının yaygınlaştırılması amacıyla Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda ulusal konferans yapılmıştır.

Konferansa Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Gölbaşı İlçe Mem Şube Müdürü Sayın Bekir Saylam, Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Levent Tolay, Proje Ekibi Görevli Öğretmenleri Semiha Özkul, Seza Gamze Atak, Ayşane Yurtdaş, Nazan Doğan, Davetli Müdür Yardımcıları Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri Ve Veliler Katılım Sağladı.

Konferansın birinci bölümü Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından proje çıktı ve uygulamalarının sunumlarıyla devam etti.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serap Yılmaz EDUCOV Projesinin çıktılarının hayırlı olmasını diledi ve okullarımız tarafından çıktıların kullanılmasının önemli olduğuna vurgu yaptı. EDUCOV ekibine ve ilçe proje ekibine teşekkür etti.

Proje hakkında genel bilgi Seza Gamze Atak, Ebeveyn ve Öğretmen Eğitim programlarının geliştirme süreci, kılavuzlar ve e-ögrenme kaynakları  Semiha Özkul, Pilot uygulamalar Ayşane YURTDAŞ ve Nazan DOĞAN tarafından sunuldu. Konferansın ikinci bölümü çalıştay ile devam etti sertifika töreninin ardından konferans sona erdi.