Gölbaşı Belediyesi ilçede kaçak şekilde inşa edilen yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Tespit edilen ruhsatsız yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Planlı ve çağdaş bir kentleşme politikası ile yapılaşan Gölbaşı’nda imara uygun olmayan yapılarla mücadele sürüyor. Gölbaşı Belediyesi ekipleri saha kontrollerinin yanı sıra gelen ihbarları da değerlendirmeye alırken, kaçak yapılara göz açtırmıyor.

Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemelerin ardından ruhsatsız kaçak yapılar yıkılıyor.

“Gölbaşı’nda kaçak yapılara müsaade etmeyeceğiz”

Gölbaşı’nın planlı, programlı ve çağdaş bir ilçe olması için her türlü gayreti göstereceğini ve kaçak yapı konusunda taviz verilmeyeceğini belirten Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ankara’nın cazibe merkezi Gölbaşı’nda kaçak yapılara müsaade etmeyeceğiz. Ruhsatsız yapılaşma kabul edilemez. Denetimlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımız da kanun ve mevzuatlar çerçevesinde belediyemize destek verdikleri takdirde düzenli ve sağlıklı bir ilçe ortaya çıkmasında olumlu katkı sağlayacaklardır” diye konuştu.

Başkan Şimşek, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyardı.