"Yer6Fest" drift ve otomobil festivali Gölbaşı Belediyesinin desteğiyle Ankara'da gerçekleştirildi. Festival kapsamında birçok süper sport, klasik, yarış ve ralli araçları Ankaralılarla buluştu.

Gölbaşı Fuar Alanı'nda düzenlenen "Drift ve Otomobil Festivali" renkli görüntülere sahne oldu.

Gölbaşı Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğünün yoğun çalışması sonucunda Gölbaşı Fuar Alanı'na kurulan özel parkurla modifiye edilmiş araçlar ile özel üretilmiş araçlar da ayrıca görücüye çıkarak ve drift sevenlere adrenalin dolu dakikalar yaşattı.

Drift ve Otomobil Festivalinde ayrıca değişik marka ve modelde klasik, spor ve yarış otomobilleri ile özel ses sistemleriyle modifiye edilmiş otomobiller sergilendi.

Başkentliler, spor ve klasik otomobiller, darg otomobilleri, Off Road otomobilleri ve eşi benzeri olmayan koleksiyon niteliğindeki araçları da yakından görme şansına sahip oldu.

Festival alanına gelen Ramazan Şimşek, Yer6Fest’in organizatöründen araçlar hakkında tek tek bilgi alırken, araç sahipleriyle de sohbet etti.

Festivalde heyecan, nostalji ve dinamizmin bir arada olduğunu ifade eden Başkan Ramazan Şimşek “Burada Ankaralıların Gölbaşılıların güzel bir gün geçireceğine inanıyoruz. Biz drift meraklısı gençlerimize alan verdik, heyecanlarını atsınlar diye. Gençlerimiz buraya gelsinler, kimsenin canına malına zarar vermesinler eğitim alsınlar. Burayı 2019 yılında yaparken sadece kurban pazarı olarak değil fuar ve AFAD alanı olarak planladık. Gördüğünüz alanda büyük bir alt yapı çalışması var. Alanımızda gerçekleştirdiğimiz sosyal aktivitelerle de değerli vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Bugün alanımızda gerçekleştirdiğimiz festivalimizde de off road, klasik, drift araçları yerini aldı. “ dedi.

Başkan Ramazan Şimşek, önümüzdeki dönemde Gölbaşı’na kalkış ralli drag pisti yapılacağı müjdesini de verdi.

Festivale Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, STK temsilcileri, basın mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.