Ankara’nın Gölbaşı İlçesinde, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından ‘Teşkilat Buluşması’ programı düzenlendi.

Gölbaşı’nda bir piknik alanında gerçekleşen Teşkilat Buluşması programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Ömer İleri, AK Parti Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan, Osman Gökçek, Fethan Baykoç, Kurtçan Çelebi, Zehra Nur Aydemir, AK Parti Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hakan Arol, Abdurrahman Özkan, AK Parti Ankara İl Sekreteri Ahmet Özbek, Ak Parti Teşkilat mensupları katıldı.

“ANKARA'YI LAYIK OLDUĞU YÖNETİME KAVUŞTURACAĞIZ” 

Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Ömer İleri, “Önümüzde bir yerel seçim var. Bizler biliyoruz ki bu yerel seçim sürecinde de teşkilatlarımız el ele vererek, kol kola vererek tekrar sahaya inecek, vatandaşlar beraber olacak ve inşallah başta Ankara'yı layık olduğu yönetime hep beraber kavuşturacağız diye düşünüyorum. Bu anlamda da başarılı bir seçim gelmektedir diyorum. İnşallah hayırlara vesile olsun” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Ömer İleri, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Gölbaşılı hemşehrilerim, siyaset yapmak demek bir davanın mensubu olmak demek her şeyden önce, bir ailenin mensubu olmak demek. Siyaset sevgi ister siyaset proje ister, dürüstlük ister, çalışkanlık ister, fedakarlık ister. Allah'a çok şükür ki bizler hem Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizler AK Partililer olarak bu siyaset anlayışının hakkını veren kadrolarız ve inşallah bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Biz yolumuza bu şekilde devam ettiğimiz şekilde kimse bizim bileğimizi bükemez, biz bunu biliyoruz. Çünkü bizim temsil ettiğimiz siyaset anlayışı doğaldır, doğrudur, işin özüne uygundur ve istikametini milletinden alan anlayıştır. İşte biz bu yüzden güçlüyüz. Bu nedenle biz haklıyız ve bizim bileğimizi hiçbir zaman bükemeyecekler ve bu nedenle inşallah Türkiye Yüzyılı vizyonumuz somuttur, gerçektir ve hayata geçmeye de başlamıştır”

“ANKARA'YI TEKRAR KAZANMAYA VAR MISINIZ?”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise, “Cumhurbaşkanımızın başını öne eğdirmedik hamdolsun. Sonra Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin başını öne eğdirmedik. Sonra siz teşkilatlarımızın başını öne eğdirmedik. 2019 yerel seçimlerinde, seçim beyannamemiz de ne vaat ettiysek %98 ini tamamladık. 2018’den bugüne kadar Cumhur İttifakı gerçekten ülke için elini değil, gövdesini taşın altına koydu. 2019'da da bunun örneğini Gölbaşı olarak gösterdik. Çok güzel bir çalışma ile karşımızdaki Millet ittifakı adayına 12 bin oy farkı atarak Cumhur İttifakı belediye başkanı olarak göreve başladık. Bakanlıklarımızın, milletvekillerimizin teşkilatlarımızın gücüyle seçim beyannamemizin %98 ini yaptık ve seçim beyannamemiz de olmayan 8 tane büyük projeyi hayata geçirdik. Bunları yaparken de gene Cumhur ittifakımızın bakanlıklarımızın, milletvekillerimizin destekleriyle yaptık. Genel seçimleri alnımızın akıyla geçerek Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı koltuğuna oturttuk. Şimdi yerel seçimler var. Özellikle Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın üzerinde durduğu 2 önemli şehir var; İstanbul ve Ankara. Ben burada sizden güçlü bir alkış almak istiyorum. Ankara'yı tekrar kazanmaya var mısınız? İstanbul'u da alacağız. Yeter ki bir olalım, diri olalım, iri olalım, hep birlikte Gölbaşı olalım, hep birlikte Türkiye olalım” ifadelerini kullandı

“YOLLARA REVAN OLACAĞIZ, YİNE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise 2024 yerel seçimlerin önemine değinerek; “Allah'ın izniyle yerel seçimler geliyor. En büyük hedefimiz Cumhur İttifakı olarak Ankara Büyükşehir Belediyesini tekrar AK Parti Belediyeciliğine katarak AK Parti hizmet anlayışıyla buluşturmak. Ben inanıyorum ki nasıl Gölbaşı'nda Cumhur ittifakının, AK Parti'nin bayrağını uçlara diktiysek inşallah Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde tekrar hep birlikte kazanacağız. Bu süreçte yine yollara revan olacağız, yine birlikte çalışacağız, yine emeğimize gayretimize ihtiyaç olacak. Şimdiden önümüzdeki seçimlerin hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına yemek ikramı yapıldı.