GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-11-2022 16:46

Gölbaşı'nda 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 84. ölüm yıl dönümünde Gölbaşı'nda düzenlenen törenle anıldı.

Gölbaşı'nda 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 84. ölüm yıl dönümünde Gölbaşı'nda düzenlenen törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yılında Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından anma töreni düzenlendi.

Anma programı, Cumhuriyet Meydanı'nda Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Mürşit Gülhan'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Saat 09.5’i gösterdiği zaman siren sesiyle birlikte Atatürk’ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde de İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan 10 Kasım Atatürk’ü anma programı, saat 10.00’da Baldudak Ortaokulu Konferans Salonu'nda devam etti.  Baldudak Ortaokulu'nda yapılan anma programı bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini beliren konuşmayı Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hatice Tatlı yaptı. Anma programı Baldudak Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerin hazırladığı gösteriler ile devam etti. Atatürk'ün sevdiği türkülerle program sona erdi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma programına; Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Mürşit Gülhan, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

AdminAdmin