Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Umut Ceylan ve yönetimi, MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na seçilen Musa Şahin ve Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanlığına seçilen İbrahim Karagöz’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin’i ziyaret eden Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Umut Ceylan ve yönetimi, başarılar dileyerek, “MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na seçilen Musa Şahin’i kutluyoruz. Gölbaşı Ülkü Ocakları olarak her zaman yanındayız” dedi.

Musa Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Umut Ceylan ve yönetimine teşekkür etti. Şahin, “Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Umut Ceylan ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Umut Ceylan ve yönetimi daha sonra Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karagöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nün faaliyetleri, sporun gelişimi, gençlerin desteklenmesi konuşuldu.

Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Umut Ceylan, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karagöz’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi.

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karagöz ise Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Umut Ceylan ve yönetimine destek ziyaretleri için teşekkür etti.