SPOR
Giriş Tarihi : 01-10-2022 14:16

Gölbaşı Belediyespor'da çalışmalar devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Şahin, bir dizi faaliyet gerçekleştirdi.

Gölbaşı Belediyespor'da çalışmalar devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Şahin, bir dizi faaliyet gerçekleştirdi.

KAYMAKAM RÜSTEMOĞLU’NA ZİYARET

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Şahin ile kulüp yöneticilerinden oluşan heyet, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Kulüp Başkanı Şahin, yeni Kaymakam Rüstemoğlu’na görevinde başarılar dilerken, kulüp ve takımla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Musa Şahin, Kaymakam Rüstemoğlu’na isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ise ziyaretlerinden ve forma hediyelerinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür etti.

AKCEYLAN VE ARIKAN’A ZİYARETLER

Kulüp Başkanı Musa Şahin daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'ı makamında ziyaret etti.

Ardından da  Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan 'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, forma hediye ettiler.  

GÖLBAŞI BELEDİYESPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Şahin, destek ziyaretlerinin yanı sıra bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Gölbaşı Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye de devam ediyor.

Son olarak 2.Lig takımlarından Afyon Afjet Takımında forma giyen Mehmet Abdullah Çoban ve Alt yapıdan yetişen en son Karadeniz Ereğlisporda forma giyen yetenekli futbolcu Salih Doğan ile anlaştı.

Bal liginde şampiyonluk hedeflediklerini ve buna uygun bir kadro kurduklarını belirten Kulüp başkanı Musa Şahin yeni gelen oyuncuların takıma güç katacağını ifade ederek, “Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek beyin destekleri ile daha büyük hedeflere ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur” dedi.

AdminAdmin