Türkiye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler, 9 Ekim Pazar günü sahasında ağırlayacağı Ankaragücü Mamak Belediyesi karşılaşmasına hazırlanıyor.

Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler, Ankaragücü Mamak Belediyesi karşılaşmasına Başantrenör Emrah Benli yönetiminde Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nun da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Erkekler Federasyon Kupası'nda geçtiğimiz hafta Samsunspor’u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler, Türkiye Basketbol 1. Liginden aynı performansı sergileyerek adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Ted Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Kerem Madenli AA muhabirine yaptığı açıklamada

“Kulübümüz 1954 yılında kuruldu. Başkent’e basketbol ve birçok spor dalını kazandırdık. Bu sene Gölbaşı Belediyesinin sponsorluğu ve desteği ile Türkiye Basketbol Liginde A Erkek Basketbol takımımız mücadele edecek. İlk maçımız pazar günü Ankaragücü Mamak Belediyesi ile olacak. Hedefimiz kendi altyapımızda yetişen ve genç oyuncularla ligi üst sıralarda tamamlayarak, play-offda  finale kalmaktır” dedi.

Başantrenör Emrah Benli ise  “Ağustos ayının başından beri hazırlıklarımız devam ediyor. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Amerikalı oyuncularımızda aramıza katıldı. İyi bir süreç geçirdik. Geçtiğimiz haftada Erkekler Federasyon Kupası'nda da güzel bir şampiyonluk yaşadık. Buda bize çok büyük bir moral oldu.  Bu hafta yeni sezon başlıyor. İlk maç için hazırlıklarımız devam edecektir” dedi.

Yeni sezon hedefleri hakkında da konuşan Başantrenör Emrah Benli “Gecen sezonu 8. Sırada bitirip play-offda çeyrek final oynadık. Bu senede o başarıyı yakalayıp biraz daha yukarıya çıkmak istiyoruz. Bizim burada birinci hedefimiz büyün oyunculara değer katmak ve organizasyonu da değerli kılmaktır. Bu yüzden elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başantrenör Emrah Benli yönetiminde yapılan antrenmanda sezon başı olmasına rağmen oyuncuların ortaya koyduğu performans dikkat çekti.