Gölbaşı Belediyesi, yıl boyunca alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslarda eğitim gören kursiyerlerle yıl sonu sergisi, kermesi ve Türk Halk Müziği Dinletisi düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkanvekili Nevzat Dulkadir, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte sergi açılışı yapıldı.

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu konuşmasında, Gölbaşı Belediyesi’ne sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanvekilimizin belirttiği gibi 32 farklı dalda kurslar açılmış. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve onu destekleyen değerli eşi Yeşim Hanım’a teşekkür ediyorum. Belediye çalışanlarımıza, kurs veren hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür kurslarla kültür sanat alanında etkinlikler yapmak önemliyken esas amaç ilçemizin tanıtımını, yerel zenginliklerini öne çıkarmak olmalıdır. Bu amaçlarla kaymakamlık ve belediye olarak çok daha önemli faaliyetlerde bulunmalıyız. Sevgi Çiçeği gibi çalışmaları artırmak ana hedefimizdir.” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanvekili Nevzat Dulkadir konuşmasında, kursiyerlerin boş zamanlarını daha güzel ve verimli bir şekilde değerlendirdiğini vurgulayarak “İyi bir fırsat sunan kurslarımıza katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek’in öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza her alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum Gölbaşı Belediyesi Umutlu Yaşam Uygulama Merkezi (UYUM) başta olmak üzere engelli öğrencilerimiz, çocuklarımız için her zaman verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımızın kıymetli eşi Yeşim Şimşek Hanımefendi’ye teşekkür ediyorum.“ dedi.

Konuşmaların ardından halk oyunları, bale, jimnastik, piyano, keman, bağlama ve şan öğrencileri gösterilerini sergiledi. Sonrasında Neslihan Özdemir şefliğinde Türk Halk Müziği koro dinletisi katılımcılara keyifli anlar yaşattı.