Gölbaşı Belediyesince düzenlenen organizasyonla, 207 çocuk ücretsiz sünnet ettirildi. Ardından Gölbaşı Sahil Parkı'nda 'Toplu Sünnet Şöleni' düzenlendi.

'Toplu Sünnet Şöleni' kayıtlarının tamamlanmasının ardından, 207 çocuk Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz sünnet ettirildi. Ardından ise Gölbaşı Sahil Parkı'nda etkinlik düzenlendi. Sihirbaz, sihirli balon şov, jonglör gösterisi, yüz boyama gibi pek çok etkinlik şenlikte çocuklarla buluştu. Aynı zamanda alana kurulan zıp zıp, gladyatör, canlı langırt, survivor parkur, tırmanma piramidi ile çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Ayrıca sünnet olan 207 çocuğa bisiklet hediye edildi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından 2.  düzenlenen sünnet şöleninde Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray konseri ile sona erdi.

2. Geleneksel Sünnet şöleni konserine  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı ilçe Başkanı Selim Akceylan, Ankara Ülkü Ocakları Genel Başkanı Abdullah Yüksel, meclis üyeleri, müdürler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda sinevizyon gösterisi ile Başkan Ramazan Şimşek’in önderliğinde 3,5 yılda yapılan projeler çalışmalar tanıtıldı.  

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Şimşek şunları kaydetti;

‘Sene 2019 Mart ayı. Verdiğiniz oylarla Gölbaşı Belediye Başkanı olarak göreve geldim. Seyrettiğiniz çalışmaları da gece gündüz demeden siz değerli çocuklarımızın, kıymetli büyüklerimizin, annelerimizi, bacılarımızın ve evlatlarımızın daha rahat yaşayabilmesi için Gölbaşı için çalıştık. Gölbaşı’nı hak ettiği yere getirdik. Gece demeden gündüz demeden sizler için çalışmaya devam ediyoruz şüpheniz olmasın. Pandemi olayından sonra ara verdiğimiz sünnet şölenimize kaldığımız yerden devam ediyoruz” diyerek herkese teşekkür etti.

2. geleneksel sünnet şöleninde sahne alan Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray söylediği ezgilerle Gölbaşılılara unutulmayacak bir gece yaşattı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Altunsaray’a Ankara Kaması ve çiçek taktim etti.

Program geç saatlere kadar devam etti.