CHP’li genç isim Taygun Altunkaya Cumhuriyet Halk Partisinde Gölbaşı Belediye Başkan aday adaylığı için kolları sıvadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı ilçe Başkanlığında aday aday adaylığını açıklayan Taygun Altunkaya, verdiği mesajlarla tüm partililerin takdirini topladı.“ 2007-2014 yılları arasında üstlendiğim  Gençlik Kolları Başkanı göreviyle, partimizin sahadaki ağır yükünü yıllarca gururla taşıdım. Rakip partilerin ve rakip belediye başkan adaylarının imrenerek baktığı bir gençlik kolu her zaman benim övünç kaynağım olmuştur. 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından yapılan ilk kongrede ilçe yönetim kuruluna seçildim ve gençlik kollarından sorumlu ilçe başkan yardımcısı oldum. 2014-2018 yılları arasında yapılan tüm kongrelerde ilçe yönetim kurullarına seçildim ve üç farklı ilçe başkanıyla çalışma fırsatı buldum. 2018 yılından sonra ise sade bir parti üyesi olarak partimin bana verdiği görevleri hala da yerine getirmekteyim.”

diyen Altunkaya, partisiyle gurur duyduğunu ve partide geçirdiği zaman zarfında ne kadar verimli çalıştığından bahsetti.

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Taygun Altunkaya “Doğup büyüdüğüm, sokaklarında top oynayıp koşturduğum, her köşesinde güzel hatıralar ve güzel insanlar biriktirdiğim sevgili şehrim Gölbaşı’nın belediye başkanlığına aday adayıyım. Daha iyisi mümkün, değişim mümkün diyerek çıktığım bu yolda; şeffaf, dürüst, katılımcı, akıllı ve vizyoncu bir Gölbaşı belediyesine kavuşmak için desteğinizi istiyorum. Sorunları sizlerle beraber yaşamış, zorlukları sizlerle beraber çekmiş bir kardeşiniz olarak çözümünü yine sizlerle beraber bulacak bir belediye başkanı olmak için desteğinizi istiyorum. Genç kardeşlerim ve saygıdeğer büyüklerim gölgede kalanın gölgesi olmaz. Omuz verin Gölbaşı Belediyesi’ni hep birlikte kazanalım. Yaşanılabilir, modern bir Gölbaşını hep birlikte kuralım. Hepimiz görüyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı’nda kendi adaylarını çıkaracak tecrübeye, birikime ve iradeye sahiptir. Gençliğin ve değişimin getirdiği heyecana dayanarak söylüyorum ki partimiz değişimin içi boş bir kavram olmadığını gösterecektir ve Gölbaşılıların iradesini yok saymayacaktır. Yaşasın Gölbaşı, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.’’ dedi.