Gölbaşı Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı son oturumu Gölbaşı Belediyesi Meclis Salonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başkanlığında gerçekleşti.

Gündem maddelerinin ve önergelerin ardında mecliste gündem dışı söz alan CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Fikret Bahadan “2023 yılının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Fikret Bahadan, konuşmasında Sarıkamış Şehitlerini andı  

“Birinci dünya savaşının önemli safhalarından biri olan Sarıkamış Harekâtında, vatan topraklarını savunmak uğruna şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizin 108. Yılında şükranla anıyorum. Sarıkamış yürekleri dağlayan bir olay olmakla birlikte bir kahramanlık destanıdır. Sarıkamış zor ve amansız hava şartlarına aldırmadan vatanları uğruna canlarını feda etmeye çekinmeyen 90 bin kahraman Türk askerinin şehir olduğu olayın adıdır. Memleketin dört bir yanından gelen kahraman askerlerimiz kış şartlarının en ağır koşullarıyla karşı karşıya kalmalarına rağmen tereddüt etmeden vatan için mücadele etmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; fedakârlığın ve kahramanlığın sembolü olan Sarıkamış Şehitlerini rahmet ve minnet ile anıyorum”