Gün boyu 7’den 70’e her vatandaşla ayrı ayrı ilgilenen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla sürpriz ödüllü penaltı atışı yaptı.

Çocuklara ve gençlerin farklı spor dallarında gelişim sağlayabilmeleri için her gün yeni bir spor alanını Pursaklar’a kazandıran, gün içerisinde arkadaşları ile dinlenip, sohbet edip, oyun oynayabilecekleri 64 yeni park alanını ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahalle aralarındaki spor sahalarında futbol oynayan gençlere konuk oldu.

Bir süre kıyasıya rekabet içerisinde top oynayan çocukları seyreden Başkan Ertuğrul Çetin, renkli görüntülerin yaşandığı penaltı atışlarında ise gol atmayı başaran ya da başaramayan tüm çocuklara, çeşitli hediyeler vermeyi ihmal etmeyerek, gönülleri kazandı.

‘Yenilediğimiz halı sahada çocuklarımıza ödüllü penaltı atışı yaptırdık’’

Soğuk havalar gelmeden, cadde ve sokaklarda gençlerle ve çocuklarla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sporun her alanında tesisleşmeye ve alt yapıya önem veriyoruz. Sporun, hayatın en önemli parçalarından biri olması içinde çalışmalarda da bulunuyoruz. Her vakit bulduğumuzda da genç kardeşlerimizle, bir araya geliyor, keyif dolu dakikalar geçiriyoruz. Saray Cumhuriyet Mahallesi Malazgirt Parkı’nda yenilediğimiz halı sahada çocuklarımıza ödüllü penaltı atışı yaptırdık. Penaltıların ardından birbirinden yetenekli her bir kardeşime ödüllerini verdik’’ dedi.