Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların taze ve sağlıklı gıdalara ulaşmak için yoğun rağbet gösterdikleri semt pazarlarını hem ziyaret ediyor, hem de denetliyor.

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sık sık Pazar alanlarını ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin, hassas terazili denetim uygulaması başta olmak üzere, nizam intizam, temizlik ve hijyen, ürünlerin tazeliği, etiketlerin tüketicinin görebileceği yerde bulundurulması konusunda uyarılarda bulundu.

‘‘Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için hemşehrilerimizin memnuniyeti için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz’’

Ürünlerin tazeliği ve çeşitliliği açısından pazarlar, vatandaşların ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılayan yerlerin başında geldiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için hemşehrilerimizin memnuniyeti için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlçe sakinlerimizin, sağlıklı gıda tüketmeleri bizim için büyük önem arz ediyor. Her pazarda tartı kontrol noktalarımız var. Bugün 10 ayrı ölçüm yaptım, hepsi de tam çıktı. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak, temiz ve hijyenik gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimlerimiz artarak devam edecek’’ dedi.

Aldıkları ürünlerin gerçek kilolarını merak eden vatandaşlara pazarlarda kurulan tartı kontrol noktasında ekiplerle birlikte ürünlerin ağırlığını ölçen Başkan Ertuğrul Çetin, vatandaşların memnuniyet derecelerini ve taleplerine cevap verirken, Pazarcı esnafının, istek ve ihtiyaçlarını da dinlemeyi ihmal etmiyor.