Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, günün ilk ışıkları ile birlikte başladığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gece boyu sürdürmeye devam ediyor.

Her an ilçe halkı ile bir arada olmaya önem veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahallerde esnaflar ve vatandaşların, yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılaşmaya devam ediyor.

Mahalleleri, caddeleri ve sokakları tek tek gezen Başkan Ertuğrul Çetin, ilçe halkının taleplerini büyük bir dikkatle dinleyip not alırken, ilçede gerçekleştirilen ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verip, görüş alışverişinde bulunuyor.

‘‘Saat mefhumu yok. İlçemizi karış karış geziyoruz’’

Günün her saati vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Saat mefhumu yok. İlçemizi karış karış geziyoruz. Hal hatır sormadan, hayırlı işler dilemeden geçmiyoruz. Halkımızın istek ve önerilerini birebir dinleme imkânı buluyoruz. Yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda; ilçe sakinlerimizin fikrini alıyor ve onlara kulak veriyoruz. Bütün hemşehrilerimize ve esnaflarımıza güler yüzleri hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Türkiye yüzyılında durmadan, yorulmadan vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.