Engin Eren Cumhuriyet Halk Partisinde Gölbaşı Belediye Başkan aday adaylığı için kolları sıvadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı ilçe Başkanlığında kalabalık bir grupla aday aday adaylığını açıklayan Engin Eren, ‘Değişimi kendimden başlatıyorum’ diyerek şunları kaydetti;

‘Hepimizde tek inanç vardı. Gölbaşımıza değişimi getirmek. Hayatımın en şerefli görevlerinde biri CHP Gölbaşı ilçe başkanlığı görevimi 4 yıl sürdürmemdir. Ancak seçim sonrası partimizde gelişen şart ve olaylar nedeni ile 21 Haziran tarihinde değişimi kendimden başlatıyorum diyerek istifa ettim. Tabiki o zamanlar değişim diyerek Türkiye’de istifa eden tek ilçe Başkanı olmam sebebiyle çokta eleştirenler oldu.

Bugün artık hep birlikte değişim diyebiliyorsak, Gölbaşımız için elimizi, bedenimizi bu hedefe yatırıyorsak gün ayrılık değil, birleşme günüdür. Gün Gölbaşımızın değişim günüdür. Gün artık Gölbaşı belediyemizde değişim günüdür ve zamanı gelmiştir. Belediye başkanlığı makamı siyaset değil, hizmet makamıdır.

Aday adaylığımı açıkladığım bugünde tüm hemşerilerime söz veriyorum. Gölbaşı Belediyemizi gençlerimizle, kadınlarımızla, esnaflarımızla kısacası herkesle birlikte yöneteceğiz. Hiçbir hemşerimizi ötekileştirmeden kimseyi ayrıştırmadan kimseden din, dil, ırk ve mezhebine bakılmaksızın hizmeti ayağına getireceğiz. Bundan hiç kimse kuşkusu olmasın.

Engin Eren aday adaylığı açıklamasına şu şekilde devam etti;

‘Gölbaşımız için, Gölbaşımızda gerçekleştireceğimiz değişim için belediyemizi sizlerle birlikte, el ele, omuz omuza yönetmek için Gölbaşımızı daha yaşanılır bir ilçe yapmak için, hizmeti sizlerin ayağına getirmek için, dünya da hiçbir ilçede olmayan iki gölümüzü dünyaya tanıtmak için, gençlerimizin önünü açmak, kadınlarımıza hak ettiği değeri vermek, yaşlılarımız, esnaf ve zanaatkarlarımız, öğrencilerimiz, çiftçilerimiz için Gölbaşı’nı değiştirmek için geliyoruz’ diyerek ifade etti.