GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2023 13:49

Demokrasi ve Atılım Partisi’nde Ali Güven milletvekili adaylığını açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucu Ankara İl Başkanı Ali Güven, Ankara Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi’nde Ali Güven milletvekili adaylığını açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucu Ankara İl Başkanı Ali Güven, Ankara Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Milletvekili adaylığını kamuoyuyla paylaşan Ali Güven, “DEVA Partisi ile çıktığımız bu yolda bir Ankaralı olarak bu güzel ekibe öncülük etmek belki de hayatta başıma gelmiş en güzel şey oldu. Her günü ayrı kıymetli her dakikası ayrı tecrübeyle dolu 2 yıl 8 aylık DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı görevimin bugün itibariyle sonuna gelmiş bulunuyorum.” kuruculuğunu yaptığı DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığı görevinden ayrılışını bu ifadelerle duyurdu.

“Mücadelemi DEVA Partisi Ankara Milletvekili Aday Adayı olarak sürdüreceğim.”

“Bana inanan, benimle yol yürüyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Fakat bunun bir son olmadığı gibi 15 Mayıs tarihi de bizler için bir son değil, yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak. Bu yeni hikâyede ben tüm Ankaralı ve Ankara’da yaşayanları layıkıyla temsil etmek için mücadelemi DEVA Partisi Ankara Milletvekili Aday Adayı olarak sürdüreceğim.”

Ali Güven Kimdir?

​•​1979’da Ankara’da dünyaya geldi.

​•​Lisans eğitimini Elektrik ve Elektronik Mühendisi olarak tamamladı. Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans yaptı.

​•​2000 yılından beri telekomünikasyon, enerji ve elektronik haberleşme sektöründe hizmet veren şirketin kurucu ortağı ve genel müdürü olarak iş hayatını sürdürüyor.

​•​MKE Ankaragücü Kulüp Başkan Yardımcılığı görevini başarıyıla tamamladıktan sonra Türkiye Yüzme Federasyonu, MÜSİAD üyeliği ve TÜGİAD’da yönetici pozisyonlarında görevler aldı.

​•​İyi derecede İngilizce bilen Ali Güven, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

AdminAdmin