Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Başkan vatandaşların kültürel ve sosyal faaliyetler gerçekleştirirken yetenek ve becerilerini geliştirebildiği Yaşam Merkezindeki eğitim gören müzik korosunu ziyaret etti.

Son beş yılda Yaşam Merkezi’nde 7’den 70’e yaş farkı gözetmeksizin bilim, teknoloji, eğitim, spor, sanat, kültür, müzik kurslarında eğitim alan öğrencileri yakından takip eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan ile birlikte müzik dersi alan çocukları ziyaret etti.

‘‘Çocuklarımız dinlemek çok keyifliydi’’

Geleceğin sanatçılarını ve müzisyenlerini yetiştirmek amacıyla profesyonel eğitim imkânı sunduklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız ve İlçe Başkanımız İbrahim Kopan ile yeteneklerini keşfetmek için müzik kursuna katılan minik kardeşlerimizin seslendirdikleri şarkıları büyük bir keyifle dinledik.  Çocuklarımız dinlemek çok keyifliydi. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sanata, bilime ve müziğe ilgi duyan ve yeni beceriler kazanmak isteyen evlatlarımızı, kardeşlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyorum’’ dedi.

Müzik kursuna yoğun ilgi gösteren çocukların gelişimini yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, çocuk korosu tarafından seslendiren şarkılara Milletvekili Zeynep Yıldız’la birlikte eşlik etmeyi de ihmal etmedi.