Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma gününde çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü nedeniyle Gölbaşı CHP İlçe Başkanlığı çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nazım sağlam ve üyelerin yer aldığı törende İlçe Başkanı Nazım sağlam, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yılında artarak devam eden sevgi, saygı ve özlemle anmak için toplandıklarını söyledi.

Ardından celenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam, yayınladığı mesaj ilede Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü vesilesiyle andı.

Başkan Sağlam, mesajında şu ifadeleri kullandı:

 "Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümüdür. O, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu olarak bize bıraktığı miras, demokrasi, laiklik ve çağdaşlık ilkeleriyle daima aydınlık yarınlara rehberlik etmektedir.

Bugünün ve yarının Türkiyesi için, Atatürk'ün işaret ettiği yolda ilerlemek ve onun mirasına sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyor, onun emanetini koruma kararlılığımızı yineliyoruz."