Büyük Birlik Partis Genel Merkezi'nin, Altınpark ANFA Toplantı Salonu'nda düzenlemiş olduğu Genel İstişare Toplantısı'nda BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak damga vurdu.

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, açıklamanın yapılacağı salona hareket etmeden önce, açılışı yakında yapılacak olan Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi önünde kendisine destek vermek için toplanan Gölbaşılı hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada şöyle dedi: "'Önce Gölbaşı, Öncü Gölbaş'ı sloganı ile çıktığımız bu yolda adalet,  cesaret, liyakat ve istişare ilkeleriyle insanı merkezi alan bir anlayışla daha yaşanabilir bir Gölbaşı'nın inşası için gece gündüz gayret edeceğiz. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. Tevazuyla yürüyeceğiz, samimiyetle seveceğiz, bu şehri hep birlikte ihya ve inşa edeceğiz."

Kendisini desteklemek için Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan kalabalığa teşekkürlerini sunan Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, tanıtımın yapılacağı salonda toplanan kalabalığın "Gönül adamı, Gönüllerin Başkanı" tezahüratları eşliğinde salona geçti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yaklaşan yerel seçimlere yönelik yapılan Genel İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada şu cümleleri sarfetti: “Otuz yıllık siyasi birikimi ve tecrübesi olan partimiz, gerek yerelde gerekse genelde tüm belediyeleri yönetecek liyakatli kadrolara sahiptir. Yaklaşan yerel seçimler öncesi yapmış olduğumuz istişareler neticesinde halkımızın takdirlerine sunacağımız adaylar, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun izlerini takip eden ahlaklı, ilkeli, ferasetli, liyakatli ve cesaretli siyasetçiler olacaktır.”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici konuşmalarının sonunda il ve ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile fotoğraf çektirdi.

Akabinde Desteci, adaylığı kesinleşen Gökhan Koçak'ın elini havaya kaldırarak Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığı'nı ilan etti.