Büyük Birlik Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı olarak atanan Orhan Şahin,  BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak Gökhan Koçak'ı belirlediğini açıkladı.

Gölbaşı siyasetinin en etkin isimleri arasında yer alan ve 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Gökhan Koçak Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı oldu.  Büyük Birlik Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı olarak atanan Orhan Şahin,  BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret etti.

BBP LİDERİ GÖLBAŞI ADAYI 'GÖKHAN KOÇAK' DEDİ

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Orhan Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Genel Başkanımız ile yaklaşan yerel seçimlerde Gölbaşı özelinde verimli bir istişarede bulunduk. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 17 Aralık Pazar günü ALTINPARK ANFA’da yapılacak olan 'Genel İstişare ve Aday Tanıtımı' konulu programda Gökhan Koçak’ın  Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak resmen ilan edileceğini bize belirtti" dedi.

AMACIMIZ GÖLBAŞI'NA HİZMET

 BBP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak ise yaptığı açımlamada “Gölbaşılı vatandaşlarımızın talebi ve teveccühü üzerine daha yaşanabilir bir Gölbaşı inşa etmek için, ‘Önce Gölbaşı, öncü Gölbaşı’ diyerek Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığına talip olduk. Tek beklentimiz, Hakk'ın rızası, vatandaşlarımızın duasıdır. Şiarımız; adalet, cesaret, feraset, liyakat, istişare ve tecrübe ilkeleriyle güzel  Gölbaşı'mıza hizmet etmektir. Bu gaye ile şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olan, gençlik yıllarımı geçirdiğim Büyük Birlik Partisi'nden aday oldum. Adaylığımızın, ilçemiz ve şahsım hakkında hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.