Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Şahin Sevin İlkokulunu ziyaret etti. Başkan Şimşek “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını minik yavrularımızla birlikte kutlamak, geleceğe dair umutlarımızı artırıyor.” dedi.

‘Eğitim varsa gelecek var’ diyerek eğitime desteklerine devam eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Şahin Sevin İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Başkan Şimşek okul girişinden itibaren öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı.

Yoğun ilgiye rağmen Başkan Şimşek, bütün öğrencilerle ilgilenerek tek tek sohbet etti.  Ramazan Şimşek daha sonra öğretmenler odasına geçerek, okulun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

“Çocuklarımızı coşkuları ve merakları inancımızı pekiştiriyor”

Başkan Şimşek, okul ziyareti sırasında gördüğü yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okula olan sevgisi bizleri de mutlu ediyor. Onların coşkuları ve merakları, ülkemizin yarınlarına olan inancımızı pekiştiriyor.” dedi.

Başkan Şimşek sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını minik yavrularımızla birlikte kutlamak, geleceğe dair umutlarımızı artırıyor. Onların ilgisi, bizlere bu kutlu mirası daha da büyütmek ve güçlendirmek için kararlılıkla çalışmamız gerektiğini hatırlatıyor.”