Recai Canoruç çekilme kararında Gölbaşı’nda istikrar dönemine işaret etti. ANAVATAN Partisi Belediye Başkan Adayı Recai Canoruç, açıklamasında, “Ankara'mızın ve Gölbaşı'mızın daha da güzelleşmesi, kalkınması ve gelişmesi için istikrar diyor ve vizyonuna, projelerine güvendiğim Ramazan Şimşek ‘i destekliyorum” ifadelerini kullandı.

İşte ANAVATAN Partisi Belediye Başkan Adayı Recai Canoruç’un açıklamasının tamamı;

Sevgili Gölbaşılı Hemşehrilerim,

Yıllardır siyasetin içinde, sizler için çalışmanın, Gölbaşı'mız için güzel işler yapmanın peşinde koştum. Ancak, zaman zaman hayatımızda, bizi daha büyük bir amaca hizmet etmeye yönlendiren dönemeçlerle karşılaşırız. Bugün, işte böyle bir gün.

Uzun süren düşünce ve değerlendirme sonrasında, Anavatan Partisi'nden Gölbaşı Belediye Başkanlığı adaylığımı geri çekme kararı aldım. Bu kararı alırken, siz değerli Gölbaşılı hemşehrilerimizin, ailem ve yakın dostlarımın görüş ve tavsiyelerini dikkate aldım. Oyların bölünmesini dileyenler umarım bundan ders çıkarırlar.

Ankara'mızın ve Gölbaşı'mızın daha da güzelleşmesi, kalkınması ve gelişmesi için istikrar diyor ve vizyonuna, projelerine güvendiğim Ramazan Şimşek ‘i destekliyorum. İstikrarın Türk siyasetinde ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Bu süreçte bana destek olan, güvenen ve oy vereceğini söyleyen tüm Gölbaşılı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi, sizlerden bir ricam var: Gelin, Gölbaşı'mız ve geleceğimiz için birlikte hareket edelim. Oylarımızla, Cumhur İttifakı'na ve Ramazan Şimşek’e desteğimizi verelim.

Saygı ve sevgilerimle,

Recai Canoruç