Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçede gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şimşek ilk olarak AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ile birlikte muhtarlar ve vatandaşlar bir araya geldi.

Akceylan ve Şimşek, ilçe binasında düzenlenen buluşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, seçim sürecinde dayanışmanın önemine dikkat çekti. Etkinlikte vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren ikili, mahalle muhtarlarıyla da istişarelerde bulunarak yerel sorunlara çözüm arayışını sürdürdü.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek diğer ziyaretlerinde ise TOKİ Pazar Yerinde ve Topaklı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bu ziyaretlerde vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Şimşek, çalışmalar ilgili bilgi verdi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr.  Şeref Eroğlu, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı İbrahim Karagöz ve kulüp yöneticileri ile birlikte Minik futbolcuları ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşlarla her fırsatta buluşmaya ve istişare etmeye gayret gösterdiklerini söyledi.