Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Eymir Mahallesi Toplu Yapı Yönetimi Ofisi’nde açılan “Kabe örtüleri ve Kabe yolunda mukaddes emanetler” sergisini gezdi.

Gölbaşı’nda 40 yıllık hasret son buldu. Gölbaşı Belediyesi ve Park Eymir Toplu Yapı Yönetim İşbirliği ile mübarek Lihye-i Saadet (Hz.Peygamber Efendimiz S.A.V. sakalı ve saçı şerifleri), mübarek Kadem-i Şerif, mübarek Gubar-ı Şerif, mübarek Kısve-i Saadet, Hz. Fatıma annemizin Hücre-i Saadeti’nin kapı kilidi, Resullah efendimizin mübarek kabir örtüsü, kabir toprağı, Kabe-i Muazzama’nın mübarek örtüleri ve bir çok kutsal emanet, Eymir Mahallesi Toplu Yapı Yönetimi Ofisi’nde vatandaşlara sergilendi.

Başkan Şimşek sergiyi MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, meclis üyeleriyle birlikte gezdi. Başkan Şimşek, sergi gezisi sırasında görevliler tarafından kutsal emanetler hakkında bilgi aldı.

Maneviyatın yüksek derecede hissedildiği sergide vatandaşlar yer yer gözyaşlarına hâkim olmadı.

Vatandaşlar, böylesine önemli kutsal emanetlerin yer aldığı sergi için desteklerini esirgemeyen Başkan Şimşek’e teşekkür etti.

“MANEVİ DUYGULARIN ÇOK YOĞUN HİSSEDİLDİĞİ BİR GÜNÜ YAŞIYORUZ”              

Peygamber efendimizin kutsal emanetlerini vatandaşla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Şimşek “Manevi duyguların çok yoğun hissedildiği bir günü yaşıyoruz. Kutsal emanetlerin her biri bizleri başka dünyalara götürüyor. Gölbaşılı vatandaşlarımızı böyle bir sergiyle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Onların yaşadığı duygulara da şahit oluyoruz. Birbirinden önemli emanetlerin yer aldığı sergiyi hazırlamamızda bizlere yardımcı olan Eymir Mahallesi Toplu Yapı Yönetimine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.