MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ozan Özdemir, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı Gölbaşı’nda yaşayan Çorumlu vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Şükrü İnaltekin’in davetiyle düzenlenen etkinliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Ankara İl Başkan Yardımcıları, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Özer Polat, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Ankara Lokantacılar, Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Kara, belediye meclis üyesi adayları, Cumhur İttifakı Gölbaşı ilçe teşkilatları, STK Temsilcileri, muhtarlar ve Çorumlu vatandaşlar katıldı.

Birlik ve beraberlik vurgusuyla gerçekleşen programda konuşan Başkan Şimşek, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde milletimizin desteği ile hem Gölbaşı’nda hem Ankara’da hem de Türkiye’de başarılı olacağız, kazanan Gölbaşı olacak, kazanan Ankara, kazanan Türkiye olacak.” dedi.

Başkan Şimşek, “2019 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendilerin görevlendirmesi ve sizlerin kıymetli destekleriyle göreve geldik ve ilçe sakinlerimizin yaşamını güzelleştirmek için çalışmalara başladık. Seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz projelerin yüzde 98’ini gerçekleştirdik. İnşallah ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Göreve geldiği günden itibaren Uluslararası Bilardo Kompleksi, Kurban ve Fuar Alanı, Sıfır Atık Merkezi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı, 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu gibi birçok ilki Gölbaşı’na ve Ankara’ya kazandırdıklarını anlatan Başkan Şimşek, “Yapılan büyük projeleri ve hizmetleri Cumhur İttifakımızın gücü ve sizlerin desteğiyle başardık. Birlikte nice işler başarmaya, ilkleri gerçekleştirmeye, Gölbaşı’mızın kapılarını dünyaya açmaya ve Gölbaşı’mızı adım adım hak ettiği yerlere getirmeye devam edeceğiz. Gölbaşı, Ankara’nın incisi, parlayan yıldızı, üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

“GÖLBAŞI’NA METROYU GETİRECEĞİZ”

Başkan Şimşek, 31 Mart’ta Turgut Altınok’un Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla Ankara’da altın çağın başlayacağını vurgulayarak “Ankara, Başkentimiz çok önemli. Hem Gölbaşı’nda hem de Ankara’da siz değerli Çorumlu hemşehrilerimizden destek istiyorum. Sizlerin desteğiyle hem Büyükşehiri hem de Gölbaşı’nda zafere ulaşacağız ve inşallah Gölbaşı’na metroyu da Cumhur İttifakı olarak getireceğiz.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Şükrü İnaltekin’e organizasyon için teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Sizlerin bu büyük ilgisi bizleri çok mutlu etti. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Çorumlular her zaman her seçimde bizleri desteklemiştir. Çorumlu hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı’nın her zaman yanında yer alıyor, Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin, yerel seçimden kayarak bir genel seçim havasına doğru gittiğini aktaran Prof. Dr. Karakaya; “5 yıl boyunca Ankara’ya bir hizmetleri olmadı. Ramazan Başkanımız, Büyükşehir’in yapması gereken işleri de ayırt etmeden yaptı, birçok engellemelere rağmen Gölbaşı’nda başarılı oldu. Kıymetli Çorumlular, Cumhur İttifakı olarak sizlerin desteğiyle inşallah 31 Mart’ta Ankara’mız tekrar efsane belediyecilikle buluşacak.” açıklamasında bulundu.

Prof. Dr. Karakaya, “Değerli Çorumlular sizlerden söz almak istiyorum, Büyükşehir’de Turgut Altınok Başkanımıza, Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek Başkanımıza sadece oylarınızı değil desteklerinizi de bekliyorum. Bu ülke hepimizin, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı olarak başarılı olacağız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.  

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan konuşmasında “Vatanı, milleti, ezanı için dimdik duran kahraman, yiğit Çorumlu hemşehrilerimi selamlıyorum.  Gerçek belediyecilik ve eser belediyeciliği için mutlaka Cumhur İttifakı adaylarımıza sahip çıkmalıyız. Ramazan Başkanımız soyadı gibi Şimşek gibi çalışıyor. Bundan sonra da sizlerin desteğiyle birçok yeni projeye imza atacaktır. Kıymetli Çorumlu hemşehrilerimizin desteklerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi, “İnşallah Ramazan kardeşim 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle başarılı olacaktır. Cumhur İttifakı olarak birlikte başaracağız” dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan konuşmasında; “Cumhur İttifakı olarak Gölbaşı’nda 2023 seçimlerinde gece gündüz çalıştık. Yanımızda Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Şimşek vardı. Bizim Gölbaşı’nda tek bir adayımız vardır o da Ramazan Şimşek’tir. Ankara’da da belediyeciliğin efsane ismi Turgut Altınok’tur. İnşallah sizlerin desteğiyle altın çağı başlatacağız.” dedi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, konuşmasında; ülkücülük sadece Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur diyerek “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendilerin öncülüğünde onların güvenini boşa çıkarmadan çalışıyoruz. Cumhur İttifakı olarak sizlerin desteğiyle başaracağız.” ifadelerini kullandı.

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, “Cumhur İttifakının adaylarıyla beraberiz. Ramazan Şimşek Başkanımızın yanındayız, çünkü Ramazan Başkanımız her zaman Çorumluların yanında olmuştur.” şeklinde konuştu.