Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi 1150 çalışanının maaş ödeme promosyonu ihalesinin beklenenden düşük olması nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konu hakkında bilgi veren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen promosyon ihalesinde rakamın düşük olması nedeniyle iptal edilmesi talimatı verdiğini söyledi.

Gölbaşı Belediyesi 1150 çalışanının maaş ödeme promosyonu ihalesine 3 banka katıldı. Yapılan ihalede En yüksek teklifin 15.000 TL olduğunu cezai şart bulunduğu için 2.500 TL kesinti yapılacağını ve her bir çalışana 12.500 TL yatırılacağını öğrenen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek rakamı kabul etmedi ihaleyi iptal etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek "Çalışan arkadaşlarımızın daha fazla promosyon almaları için promosyon ihalesini iptal ettik. Rakamın 15.000 TL olması, çalışanın eline 12.500 TL geçecek olması düşük geldi ve ihalenin iptal edilmesi talimatı verdim. İhaleyi tekrar yapacağız. Çalışanlarımızın daha fazla promosyon almasını sağlayacağız" dedi.

Başkan Şimşek, belediye çalışanlarının daha fazla promosyon alması için promosyon ihalesinin yeni yılda zamlanan maaşlara göre yapılmasını düşündüklerini belirterek, “Her zaman çalışanlarımızın yanındayız. Bütün gayemiz onların daha fazla kazanmasını sağlamaktır. 12. aydan sonra maaşlar zamlanacak dolayısı ile daha fazla girdi olacak ve promosyon rakamı yükselecek. Bizde bunun için mücadele edeceğiz” dedi.