Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ankara Ardahan İl Derneği’nin Gölbaşı’nda düzenlediği “Ardahan Değerleri Ankara’da Buluşuyor” programına katıldı.

Etkinliğe Kıbrıs Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Ankara Ardahan İl Dernek Başkanı Yücel Aktaş, Ardahan doğumlu üst düzey görevde bulunan bakan, milletvekili, vali, kuvvet komutanları, kaymakamlar, belediye başkanları, bürokratlar, iş dünyası, sanat, spor ve basından isimler, meclis üyeleri, il hemşehri dernekleri yöneticileri ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü, STK Temsilcileri, muhtarlar ve Ardahanlılar katıldı.

Terör saldırısında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek başlanan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalar ve toplu fotoğraf çekimiyle devam etti.

Gölbaşı Akalın Balo Salonu’nda düzenlenen programda, Ardahan doğumlu üst düzey görevde bulunan bakan, milletvekili, vali, kuvvet komutanları, kaymakamlar, belediye başkanları, bürokratlar, rektörler, iş dünyası, sanat, spor ve basında kendini zirveye taşımış gerçek yaşamda başarı hikâyesi olan Ardahanlılar buluştu. Ankara Ardahan İl Dernek Başkanı Yücel Aktaş, ilişkileri pekiştirerek özlem duygularını gidermeyi, gelecek kuşaklara rol model olacak bu değerlerin tanınması ve her biri cevher olan bu hikâyelerin kayıt altına alınıp bir rehber oluşturulmasını sağlamayı amaçladıklarını ifade ederek, “Dayanışma ve yardımlaşma duygusunu geliştirmek amacıyla hemşerilerimizi konuk etmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Terör saldırısında şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlere acil şifalar dileyerek konuşmasına başlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı’nda hepimiz büyük bir aileyiz. Gölbaşı kozmopolit bir ilçemiz. 81 ilimizden çok değerli vatandaşlarımız Gölbaşı’nda yaşıyor. Biz başarılı bir belediyeyiz. Bu gücü de vatandaşlarımızdan alıyoruz. Amacımız Gölbaşı’nı hak ettiği yerlere taşımak. Bunun için de siz biz yok Gölbaşı var diyoruz. Gölbaşı sevdalıları olarak ilçemiz için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya devam edeceğiz.” dedi.