Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Karşıyaka Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Gölbaşı’nın kapılarını dünyaya açan projelere imza atan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşla iç içe olmaya devam ediyor. 5 yılı aşkın sürede ilçeyi karış karış gezen, sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Karşıyaka Mahallesi’nde pazar esnafını ve dükkânları ziyaret etti. Başkan Şimşek’e MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan da eşlik etti.

Esnafın görüş ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Şimşek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Başkan Şimşek, gezi sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

“Gölbaşı’nın çehresini değiştirdik”

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ile başkanlığını üstlendiği Gölbaşı Belediyesi’nde hizmet dolu 5 yılı geride bıraktıklarını belirten Başkan Şimşek “Merkezi olduğu kadar mahalleleri de ihya ettik. Bu süre içerisinde mahallelere altyapı, yeni imarlı yollar, doğalgaz çalışması ve kültür merkezleri ile mahallelerin sorunları çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirdik. 5 yıl içerisinde, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaşla kucaklaşarak, onların görüş, dilek ve taleplerini dinledik. Kentin her köşesindeki projeleri ve hizmetleri ile Gölbaşı’nın çehresini değiştirdik” dedi.

Başkan Şimşek, esnaf gezisinin ardından Seçim İletişim Merkezi’nde muhtarları ağırladı.